«

»

mrt 30

Bericht afdrukken

Bump lanceert een app waarmee je elkaar eenvoudig kunt betalen

Van de blog van Pascal:

In het verleden besteedde Pascal wel vaker aandacht aan Bump Technologies. Met de Bump app kan je eenvoudig je digitale visitekaartje, contactgegevens en foto’s uitwisselen met iemand die naast je staat. Selecteer de gegevens die je wilt delen, ‘bump’ de telefoons tegen elkaar en de gegevens zijn uitgewisseld.

In het verleden hebben zowel PayPal als ING Direct al een gebruikt gemaakt van deze Bump Technologie en daarmee peer-to-peer betalingen mogelijk gemaakt. Nu heeft Bump Technologies ook haar eigen peer-to-peer betaalapp gemaakt: Bump Pay.

Lees verder op Blognieuws van Pascal

Permanente koppeling naar dit artikel: http://finsec.nl/2012/03/bump-lanceert-een-app-waarmee-je-elkaar-eenvoudig-kunt-betalen/